Beadott kérelmek megtekintése

Új nevezés

Akkor használd ezt az űrlapot, ha a versenyző még nem volt regisztrálva a versenyre, kivéve azt az esetet, amikor a versenyző egy klubtársa helyén kíván indulni (ebben az esetben kérünk, hogy valamelyik módosító űrlapot használd).

Módosítás I.

Egyszerűbb módosítás esetén használd ezt az űrlapot (pl. egy klubtársad indul helyetted ugyanabban a kategóriában; dugókaszám változás stb.; vagy egyéb téves adat átírására van szükség. Ezt használd akkor is, ha esetleg lemondod a versenyt vagy egy futamot. Értelemszerűen csak a változást kell kitölteni! Összetettebb esetben (pl. kategória változtatás) kérlek válaszd a "Módosítás II." űrlapot

Módosítás II.

Összetettebb esetben kérjük ezt az űrlapot használni! A kérést szövegesen kérjük kifejteni, ha szükséges (pl. kategória váltás az összes vagy egy futamon)! Használd ezt az űrlapot, ha valamelyik futamon más kategóriában indulnál, ha a rajtlistában feltüntetett üres rajtidők sem megfelelőek, ha egy klubtárs helyett más valaki indulna más kategóriában vagy egyéb előre nem látható körülmény miatt.